Retraite Zijnsoriëntatie

Wanneer je al eens een retraite hebt gevolgd in Zijnsoriëntatie met meditatievormen, interactieve oefeningen, visualisaties et cetera dan vormt deze retraite een aanvullende verdieping. Is dit voor jou een eerste kennismaking met Zijnsoriëntatie dan biedt deze retraite je een mogelijkheid om het zijnsgeoriënteerde werk met zijn diepgaande, achterliggende visie in een korte periode behoorlijk goed te leren kennen en vooral te ervaren. De oefeningen en meditatievormen zijn later thuis goed te doen en zullen je dus ook na de retraite nog veel brengen.

De kern van het zijnsgeoriënteerde werk bestaat er uit te leren er werkelijk voor jezelf te zijn om daardoor eventuele innerlijke conflicten en pijnlijkheden te kunnen oplossen of te verzachten. In die zin biedt deze retraite behalve rust en ontspanning ook inzicht en vooral concreet gereedschap waarvan je de rest van je leven plezier hebt. Je leert wat helpt voor de relatie met jezelf en hoe je in contact met anderen bij jezelf kunt blijven. Je leert je gevoelens op een rustige manier te delen en hoe je verschillen van mening kunt verdragen en op kunt lossen. Wie behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning kan zich inschrijven voor een korte persoonlijke sessies bij één van de trainers waar je persoonlijke vragen kunt stellen of waar je leert hoe jij je jezelf in een voor jou specifieke uitdaging kunt begeleiden.

Het programma biedt een evenwichtige mix van tijd voor jezelf en training, ontspanning en bezinning komen het best tot stand in stilte, daarom is er in het dagelijkse schema ook de nodige tijd waarin niet met elkaar gesproken wordt en waarin je dus in alle rust helemaal jezelf kunt vinden. Tijdens de trainingssessies wordt wel gesproken maar de oefeningen worden weer in een meditatieve sfeer uitgevoerd. Zo zijn er momenten waarin je met de groep samen bent, samen training hebt, samen lichaamswerk (een specifiek soort zijnsgeoriënteerde yoga) doet, samen in stilte wandelt maar er is ook best veel tijd dat je alleen met jezelf bent en er helemaal voor jezelf kunt zijn.

Tijdens de Retraite Zijnsoriëntatie wordt het nuttige en het aangename in een ontspannen sfeer met elkaar verenigd. Ook de vegetarische en biologische maaltijden geven je het gevoel van een gezonde week die behalve goed is voor je ziel ook nog eens goed is voor je lichaam.

Aankomst:

Zondag --2023, 18:30 uur (diner bij aankomst)

Vertrek:

Vrijdag --2023, rond 17:00 uur

Onder leiding van:

Fiene van Loock

Retraite:

Bewust in Balans

Kosten:

de totale kosten zijn € 1.075,-

Faciliteiten:

inclusief maaltijden, begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Fijn dat je interesse hebt in de Retraite Zijnsoriëntatie, meld je aan via het aanmeldformulier en kies eventueel informatie die je graag ontvangt, staat hetgeen wat je zoekt er niet bij stuur dan gerust een e-mail naar info@retraitedelogt.nl

Zijnsoriëntatie