Ontdek de Logt

Retraite de Logt ligt in het buitengebied van Oisterwijk, aan de rand van natuurgebied de Kampina in de provincie Noord-Brabant. Dit afwisselende bosgebied met sfeervolle vennen, verscholen heideveldjes en sprookjesachtige doorkijkjes is een heerlijke omgeving voor een oorverdovende stilte wandeling.

Natuurgebied de Kampina is een prachtige plek voor een paar dagen ontspanning, voor de nodige tijd met jezelf en een ideale plek om te reflecteren in een rustgevende natuurlijke omgeving.

Ontdek meer over natuurgebied de Kampina.

Dat tijd doorbrengen in de natuur goed voor je is wist je al, een wandeling in de natuurlijke omgeving van Retraite de Logt werkt ontspannend en is fysiek en mentaal gezond.

Ontdek meer over de wandelroute Logtse velden aan de rand van de Kampina.

Door bewust in contact te treden met de natuur om je heen wordt de natuur in jezelf beter voelbaar. Ook andersom geldt hoe dieper je contact maakt met jezelf, hoe beter je de intimiteit van een natuurlijke omgeving voelt, je ervaart hoe alles met alles in verbinding staat. In die natuurlijke staat ben je op je gemak, je voelt de creativiteit stromen en ervaart de rust van een natuurlijke balans. Daar waar je tijdens een yoga retraite, stilte retraite of meditatie retraite het ervaren van de natuurlijke omgeving mee laat spelen, simpelweg door er tijdens de wandeling bewust contact mee te maken, wordt het integreren van reflecties versterkt en verdiept.

Buiten zijn, voelen en het ervaren van de elementen is helend van zichzelf, na een warme douche stap je in een fris bed en slaap je als een roosje. Kom het zelf ervaren, je bent van harte welkom bij Retraite de Logt!

Ontdek de Logt