Wie zijn wij / over ons

Retraite de Logt is een initiatief van Janine & Marie José en een droom die werkelijkheid wordt. Met goede moed stellen wij onze mooie langgevelboerderij open en hopen dat dit huis, wat met onze eigen handen is afgebouwd, een plek is geworden waar onze gasten zich veilig thuis, gezien en gehoord kunnen voelen. Wij ontvangen je graag zoals je bent om te worden wie je bent, je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd. Hier hoef je niet anders te zijn, hier is ruimte om met gelijkgestemden op zelfonderzoek te gaan.

In mij (Marie José) klonk altijd zo’n stemmetje dat aangaf dat er “iets” miste. Een onbestemd gevoel dat een richting aangaf, wijzend naar een stip aan de horizon. Terugkijkend op mijn levensverhaal, zie ik hoe oorzaken in elkaar gegrepen hebben. Hoe het een door het ander kwam, hoe ik hier op deze plek op de Logt terecht gekomen ben. En hoe ik deze plek zo graag wil delen met mensen die dat heldere lichtpunt ook in zichzelf voelen branden.

Al vrij snel na onze eerste ontmoeting bleek dat ook Janine een soortgelijke droom had. Nu, jaren later, na vele gesprekken, overwegingen en daadwerkelijke stappen heeft uiteindelijk de som van creativiteit en doorzettingsvermogen gemaakt dat wij samen “de brug zijn gaan bouwen terwijl we erover heen liepen”. Met de realisatie van Retraite de Logt raken wij steeds dichter bij onze levensvisie. Gaandeweg ontdekken wij steeds meer hoe zeer we deze plek graag willen delen met mensen die ook graag willen Rusten in Zijn en Doen wat je Wilt, delen met mensen die bereid zijn om het pad van hun gevoel te volgen en daarbij de keuze maken om samen bewust naar het Licht, de Helderheid en het Zijn te wandelen.

Veel van de retraites worden begeleid door trainers en coaches uit onze inspiratiekring, daarnaast is het mogelijk om Retraite de Logt als fijne omgeving te huren. Met heel veel plezier dragen wij daarbij ook zorg voor een warme veilige bedding, heerlijk gezond eten, een modern en comfortabel verblijf, een gezellige sfeer en een goed gesprek.

Wij kijken er naar uit je bij Retraite de Logt te ontmoeten om samen tijdens die wandeling het leven in zijn volheid te ontdekken en de wereld een beetje mooier te maken, heel graag tot ziens in Oisterwijk!

Wie zijn wij