Unieke plek te huur

Aan de rand van natuurgebied de Kampina vind je deze inspirerende plek voor workshops, meerdaagse trainingen en retraites op het gebied van bewust Zijn. Wil je een retraite accommodatie huren in Oisterwijk? Het compleet ingerichte gebouw, de faciliteiten èn  tuin staan ter beschikking wanneer je Retraite de Logt huurt voor een meerdaagse workshop, training of retraite.

Retraite de Logt biedt een perfecte omgeving voor groepsverblijven, vanaf 8 tot maximaal 14 personen die een diepere verbinding met zichzelf en de natuur willen ervaren. Dit unieke retraite centrum, de serene bosrijke omgeving en het adembenemend landschap, biedt de nodige rust, stilte en ruimte om te ontspannen.

De moderne, toekomstbestendige langgevelboerderij is onder architectuur mede gerealiseerd door partijen uit de omgeving. Er is bewust gekozen voor duurzame oplossingen, lokale kunst en mooie materialen. De unieke combinatie van hedendaags en vintage design schept een eigentijds gevoel met een moderne ondertoon. Dit gebouw gerealiseerd voor haar unieke doel op deze unieke plek voelt bij aankomst en bij binnenkomst als een omarming, de warme bedding geeft je een vertrouwd thuisgevoel.

Ontdek meer kijk rondom Retraite de Logt

De luxe accommodatie, individuele kamers, douches en toiletten zijn zeer comfortabel en sfeervol ingericht. Faciliteiten zoals een grote yoga of meditatiezaal, een overleg en workshopruimte, een bibliotheek, de eet- en ontspanningsruimtes op verschillende niveaus èn een professioneel ingerichte keuken maken een aangenaam groepsverblijf meer dan mogelijk. Hier is ruimte voor ontmoeting, reflectie en groei, gasten voelen zich meteen thuis in de warme gastvrije omgeving. Met plezier bieden wij catering en verzorging zodat de aandacht van trainers en coaches zich geheel kan richten op de groep deelnemers en de workshops of trainingen. Je bent van harte welkom bij Retraite de Logt!

Ontdek meer binnen kijken bij Retraite de Logt

Unieke plek te huur