Yoka Wesseling

Hoi! Welkom bij Yoka Wesseling, een van de leden van de Inspiratiekring en een lichaamsgericht coach en therapeut. Ze organiseert ook maandelijks plantmedicijn ceremonies bij Sattvaya.

Opleiding en Expertise

Ooit begon ze haar loopbaan als onderzoeker in de communicatiewetenschap en sociale psychologie, waarna ze deze rol voortzette in het bedrijfsleven. Na een intensief en langdurig persoonlijk ontwikkelingsproces, dat werd ingegeven door ziekte, besloot ze haar hart te volgen. Ze volgde een opleiding in Berlijn met een innovatieve lichaamsgerichte aanpak om trauma te helen en mensen in hun eigen kracht te zetten. Haar sterke analytische vermogen en onvermoeibare drang om te begrijpen, leidden haar naar steeds meer nieuwe kennis op basis van de laatste inzichten op het gebied van trauma en het zenuwstelsel. Inspiratiebronnen zijn; Gabor Mate (auteur van “The Body Keeps the Score”), Peter Levine (grondlegger van Somatic Experiencing) en Stephen Porges (ontwikkelaar van de Polyvagal Theory).

Missie en Visie

Elk individu bezit van nature een zelfhelend vermogen. Haar missie is om deze aangeboren capaciteit die in ieder van ons schuilt, te koesteren en te bevorderen. In haar holistische benadering integreert ze, naast de geest, ook het lichaam en de ziel in haar coaching, waardoor je jezelf op een meer integrale manier kunt ervaren, vanuit een bottom-up perspectief. Hierdoor leer je je lichaam, je ware zelf en je unieke eigenschappen beter kennen. Het is haar gepassioneerde missie om mensen te begeleiden op hun eigen unieke pad naar een leven dat gedreven wordt door hartbewustzijn. Dit proces gaat van binnen naar buiten, of zoals zij het noemt, vanuit een bezield belichaamd perspectief.

 

Contactgegevens

Somatic Healing – Yoka Wesseling
Willemsparkweg 176
1071 HT, Amsterdam
Mobiel en Whatsapp: 0616878966
Mail: ymwesseling@gmail.com / yoka@sattvaya.com
Website:  www.bezieldbelichaamd.nl (under construction)

 

Yoka