Home > Titel van Retraite

Workshop Stembevrijding

Je stem is de spiegel van je ziel, de uitdrukking van je innerlijke waarheid en de sleutel tot je authentieke zelf. Verbind, verdiep en verwonder je en zing vrij en voluit!

Aankomst:

Zondag 23 Juni 10.00 uur

Vertrek:

Zondag 23 Juni 16.00 uur

Onder leiding van:

Riette Brands en Marie Jose van den Brink

Workshop:

Stembevrijding

Kosten:

70,- euro

All-inclusive:

met inbegrip van lunch

Deze eendaagse workshop tilt een tipje van de sluier op over hoe vrij het kan voelen om jouw waarheid zingend te uiten. Want de muziek ben je zelf, die kan alleen jij maken, niemand anders. Samen met en voor anderen zingen. Je zult merken dat dit je in verbinding brengt met jezelf en met de groep. Op een speelse wijze nodig ik je uit om jezelf te laten zien en horen, zonder oordeel of schaamte.

We gaan mediteren, bewegen en zingen en werken met wat zich aandient. Er is alle ruimte om aan te geven wat jij nodig hebt. We werken in de groep, in tweetallen of individueel.

Voor als je kennis wil maken met stembevrijding maar ook als je het nog eens wil ervaren. Zing je graag of vind je juist dat je niet kan zingen. Het voelt spannend of ongemakkelijk. Misschien, maar laat je niet weerhouden. Sta open voor de ervaring en voel wat het je brengt.

Stembevrijding is voor iedereen. Voel je welkom!

9.30 Ontvangst met koffie en thee

10.00 Ochtendprogramma 

12.30 Lunch

13.30 Middagprogramma

16.00 Afsluiting en vertrek

 

Je kunt een dag komen proeven bij Retraite de Logt, voelen dat het een ruimte is om er even helemaal voor jeZelf te zijn, lekker verwend te worden en even een pas op de plaats te maken. Met plezier verzorgen wij op deze dag je lunch. Tijdens pauzes en rust momenten is er voor de liefhebber koffie, thee en snacks. 

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 1 week voor de workshop datum is annulering kosteloos mogelijk. 
Binnen 1 week voor de workshop datum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

1 daagse retraite

€70,-

incl. BTW

Workshop stembevrijding