Home > Retraite trilogie, deel II

Retraite trilogie, deel II

Tijdens dit relatie weekend ervaar je hoeveel ons leven draait om de relatie tot de ander. Het maakt eigenlijk niet uit om wat voor relatie het gaat, als er geen evenwicht is gaat het hoe dan ook een keer mis. Een volwassen relatie vraagt een gezond evenwicht tussen autonomie en een gevoel van verbondenheid. Je leven delen met anderen maar ook genoeg ruimte hebben voor jezelf. Inzicht in wat belangrijk voor je is, helpt je om je echt te verbinden met de ander, doordat je eerlijk en open kunt zijn over je behoeften.

Aankomst:

Vrijdag 21 Maart 2025, 17.00 uur

Vertrek:

Zondag 23 Maart 2025, 17.00 uur

Onder leiding van:

Marcella Palte, Marion den Ouden en Marie José van den Brink

Retraite:

Retraite trilogie, deel II

Kosten:

Deze trilogie vraagt een investering in jezelf van €1.485,-
Kijk ook naar de inhoud en de data van deel I en deel III

All-inclusive:

all inclusive: twee overnachtingen inclusief maaltijden, professionele begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Het mooiste samenZijn bestaat uit de vrijheid en de mogelijkheid om helemaal jeZelf te kunnen Zijn. In je relatie, bij je persoonlijke contacten, als deelnemer in een groep en als onderdeel van de wereld, ruimte innemen om er te mogen zijn.

Daar is de bereidheid nodig om intiem met elkaar te communiceren, de bereidheid tot luisteren is nodig om je gezien en gehoord te voelen. De vaardigheden die je dit weekend leert vormen de basis om constructief met elkaar om te gaan en te onderhandelen daar waar dat nodig is.

Een oefening uit het Boeddhisme:

GELIJK ZIJN
“Oefen elke dag dat we allemaal gelijk zijn. We hebben regels nodig omdat we denken dat we niet hetzelfde zijn. Jij wilt gelukkig zijn, ik wil niet lijden. Daarin zijn we hetzelfde, want niemand wil lijden, iedereen wil gelukkig zijn. Daarin hebben we dezelfde wensen en willen we hetzelfde. Wanneer je beseft dat we in deze wens naar geluk en geen lijden gelijk zijn, begin je respect te voelen. Je wordt zorgzaam. Oefen dus elke dag dat we allemaal hetzelfde zijn, allemaal gelijk zijn.”
Tulku Lobsang

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 4 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Tussen 4 en 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursuskosten verschuldigd.

3 daagse retraite

€1485,-

incl. BTW

Retraite Weekenden, deel II