Home > Retraite trilogie, deel I

Retraite trilogie, deel I

Wat voor mens ben ik? Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Waardoor word ik geraakt? Hoe doe ik de dingen in mijn leven? Reageer ik kalmpjes aan of met veel bombarie? Neem ik beslissingen op mijn gevoel of meer met mijn denken? Ben ik een mensen-mens, of ben ik liever in mijn eentje? Om te weten wie je bent is het nodig je ware aard, je identiteit, te kennen en te weten waar die aard vandaan komt.

Aankomst:

Vrijdag 14 Februari 2025, 17.00 uur

Vertrek:

Zondag 16 Februari 2025, 17.00 uur

Onder leiding van:

Marcella Palte, Marion den Ouden en Marie José van den Brink

Retraite:

Retraite trilogie, deel 1

Kosten:

Deze trilogie vraagt een investering in jezelf van €1.485,-
Kijk ook naar de inhoud en de data van deel II en deel III

All-inclusive:

all inclusive: twee overnachtingen inclusief maaltijden, professionele begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Tijdens dit weekend besteden we aandacht aan jouw identiteit, je eigenheid, het beeld dat je van jezelf hebt. Hoe jij jezelf ervaart en hoe dit beeld van jezelf in je huidige manier van leven vorm heeft gekregen. We onderzoeken waar het je dient en waar het je in de weg zit.

Van jongs af aan zien we onszelf door de ogen van anderen, evaluerend, controlerend, corrigerend en gedienstig aan criteria van een ander. Gaandeweg ontstaat er een aangeleerd Zelfbeeld gevuld met oordelen van anderen, we stoppen veel energie in aangepast gedrag om die oordelen gunstiger uit te laten vallen.

We brengen je in contact met je Innerlijke Kind en zijn of haar overtuigingen. Door voelend hierbij aanwezig te zijn ga je dit weekend je patronen ervaren en begrijp je het gedrag dat eruit voortvloeit beter. Met elkaar werken we aan verheldering zodat je meer uit je vrije bewustzijn kunt gaan handelen dat niet gekleurd is door de overtuigingen van het Kind. Door Zijnskwaliteiten van jezelf te ontdekken kun je keuzes gaan maken die echt bij je passen.       

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 4 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Tussen 4 en 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursuskosten verschuldigd.

3 daagse retraite

€1485,-

incl. BTW

Retraite trilogie, deel I