Marcella

Welkom bij Marcella Palte, een warme, kundige coach en trainer. Zij heeft een eigen coachpraktijk “Voor altijd mezelf” in Den Bosch en is als trainer verbonden aan “Retraite de Logt”. Daarnaast heeft ze een passie voor de relatie tussen zussen en het Alpsteingebergte in Zwitserland. De liefde voor het Alpsteingebergte leeft ze uit door daar jaarlijks in mei een huis te huren, waar ze “Samen Weken” organiseert.

Opleiding en Expertise

Met een achtergrond in Zijnsoriëntatie, een holistische benadering, vormt dit de basis van Marcella’s begeleiding. In haar veilige ruimte biedt ze een bedding waarin cliënten op adem mogen komen.

Missie en Visie

In haar begeleiding ervaren cliënten hoe ze de reis kunnen maken van ver weg van zichzelf naar Voor Altijd Jezelf. Samen ontdekken ze dit unieke pad naar vervulling, waarbij Marcella als coach en trainer de nodige tools biedt. Ze stimuleert cliënten om contact te maken met hun lichaam, waardoor ze in verbinding komen met hun eigen goedheid. Deze reis leidt tot een leven dat gekenmerkt wordt door meer ontspanning, begrip, eigenheid en geluk.

Contactgegevens

Coachpraktijk Voor Altijd Mezelf
Zesde Rompert 25,
5233GD ’s-Hertogenbosch
Mobiel en Whatsapp: 06-18298887
Mail: info@vooraltijdmezelf.nl
Website: www.vooraltijdmezelf.nl

Marcella