Home > Voorbereiding voor Trilogie

Voorbereiding voor Trilogie

Om de Verdiepende Trilogie te kunnen volgen is het belangrijk dat je kennis hebt gemaakt met de Wijsheid van je lichaam. Door middel van Zijnsgeoriënteerde meditatie, visualisatie en bewustzijns oefeningen leer je uit het denken en in het ervaren te stappen.  

Aankomst:

Vrijdag 15 November 2024

Vertrek:

Zondag 17 November 2024

Onder leiding van:

Marcella Palte en Marie José van den Brink

Retraite:

Voorbereiding voor Trilogie

Kosten:

Dit inleidende weekend is los te reserveren en bedraagt €495,- incl. BTW
De Trilogie reserveer je in zijn geheel voor €1.485,- incl. BTW

All-inclusive:

All inclusive: twee overnachtingen inclusief maaltijden, professionele begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Het heel vriendelijk met aandacht bij jezelf naar binnen kijken, is iets wat we vaak niet zo goed geleerd hebben. Aanwezig zijn en een tijdje blijven bij wat er zich vanbinnen aandient laat je zien welk deel er zorg nodig heeft. Deze oprechte aandacht voor de plekken in jezelf geeft een diepe ontspanning. Door naar de wijsheid van je lichaam te luisteren ontdek je wat er binnenin je speelt, wat je ware behoeften zijn en de momenten waar je soms helemaal niet zo vriendelijk voor jezelf bent. Wat als je die energie voor andere dingen kunt aanwenden, voor de dingen die vandaag belangrijk voor je zijn?

Zijnsoriëntatie is een methode waarin je wordt uitgedaagd om op een open en nieuwsgierige manier aan zelfonderzoek te doen. Problemen en angsten zeggen meer over wie je bent geworden dan over wie je werkelijk bent. Door training in presentie, hier en nu, ontstaat er een nieuwe oriëntatie waarin je ziet wie je nu, in vrijheid bent. 

In de bibliotheek op deze site tref je een boekreview aan van het boek “Geïnspireerd leven en werken” van Paula van Lammeren en Rianne van Rijswijk. Daarin kun je lezen of Zijnsoriëntatie iets is dat jou aanspreekt. Kijk ook naar het workshop aanbod. Voor €30,- kun je op een middag ervaren hoe de oefeningen en visualisaties gaan en wat ze jou kunnen bieden. Er is ruimte om je vragen te stellen en gevoel te krijgen bij de omgeving waarin we werken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 4 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Tussen 4 en 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursuskosten verschuldigd.

3 daagse retraite

€495,-

incl. BTW

Inleiding tot trilogie, januari