Home > Titel van Retraite

Clarity Proces verdiepingsretraite

Gun jezelf diepe inzichten en nieuwe gewoonten ook in je dagelijks leven. Neem de tijd en leef met nog meer aandacht je eigen leven. Laat je ondersteunen door een groep gelijkgestemden en regelmatige input van een workshop en inspiratie die je ontvangt in de tussentijd.

Aankomst:

Vrijdag 26 april 2024, vanaf 17:00 uur (lichte maaltijd bij aankomst)

Vertrek:

Woensdag 1 mei 2024, rond 17:00 uur

Onder leiding van:

Fréderique Speckman en Akki Colenbrander

Retraite:

Clarity Proces verdiepingsretraite

Kosten:

725,- verblijf en 695,- workshop incl. BTW

All-inclusive:

vijf overnachtingen inclusief maaltijden, begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Zet nieuwe stappen om helderheid en ontspanning in je dagelijks leven te integreren, met de aangereikte elementen, theorie en oefeningen uit de Inner Core. Deze verdiepende Clarity-tools vergroten je bewustzijn, het contact met dit moment en de relatie met je onderbewuste besturingssysteem. Allemaal net weer anders dan je misschien al hebt geleerd.

Op deze manier verdiept je inzicht in je eigen dwingende patronen en belemmerende gedachten en leer je op een andere manier daar mee omgaan. De neiging om te tegen te vechten of hard je best doen, kalmeert, waardoor je op een dieper niveau kunt ontspannen en je je meer en meer opent voor wie je werkelijk bent.

Als zzp-ers en moeders houden we er van de dingen praktisch te maken. Vandaar dat je inspirerende informatie en oefeningen ontvangt die je in je dagelijks leven kunt toepassen. We zijn er diep van overtuigd dat deze kortere workshops van het Jaartraject samen met de benutte tussentijd zeer krachtig zullen werken.

We starten het Clarity Jaartraject met een workshop/retraite van 5 dagen, gevolgd door 3 workshops van 3 dagen, waarvan de laatste in 2025 plaatsvindt. We gebruiken zoals gezegd ook de tussentijd. Daarin ontvang je kleine inspiraties, reminders en nieuwe accenten op oefeningen. Ook kun je je in je proces laten ondersteunen door het volgen van individuele sessies.

 

De dagen vormen een mooie afwisseling tussen theorie en oefeningen, een duik in het verleden en de blik gericht op wat zich hier nu voordoet. In de middagpauze en is er tijd om alles te laten integreren. ’s Avonds is er een licht programma om de dag zachtjes af te ronden.

Deze workshops vormen een echte retraite wanneer je je ook daadwerkelijk terugtrekt uit je dagelijkse leven. Daarom vragen we je om je telefoon en andere apparaten uit te schakelen en je te verbinden met jezelf en de plek waar je dan bent.

Voor wie
Je kunt aan de vijfdaagse en het jaartraject meedoen, als je minimaal een Clarity week hebt gevolgd en je de tools uit de week al een beetje in de vingers hebt. Schrijf je je in voor het Clarity Jaartraject, dan ben je bereid je te committeren om een jaar lang op weg te gaan met een vaste groep.

Ben je nog niet (zo) bekend met het Clarity Proces, maar wel gemotiveerd om mee te doen, neem dan contact op met Fréderique of Akki.

frederiquespeckman@gmail.com

akkicolenbrander@hotmail.com

Deze startworkshop van het Clarity Jaartraject organiseren wij voor een kleine groep tot maximaal12 deelnemers. Er zijn dat weekend geen andere gasten in het gebouw, Retraite de Logt is in zijn geheel exclusief gereserveerd voor dit programma.

Vrijdagavond worden jullie gastvrij ontvangen in Retraite de Logt, bij binnenkomst proef je meteen de warme openhartige sfeer. Neem even de tijd om jezelf in een van de comfortabel modern ingerichte eenpersoons slaapkamers te installeren en geniet alvast even van het prachtige uitzicht op natuurgebied Kampina. Na de lichte avondmaaltijd starten we het programma.

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 3 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 3 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursus- en verblijfskosten verschuldigd.

6 daagse retraite

€1420,-

incl. BTW

Clarity verdieping