Home > Titel van Retraite

Chi Kung weekend

Tijdens deze weekendworkshop hebben we ruim de tijd om ons te verdiepen in een aantal aspecten van de Chi Kung-training terwijl we een paar dagen heerlijk vertoeven in een prachtig natuurgebied. Chi Kung is een eeuwenoude Chinese praktijk die zich richt op het cultiveren van de levensenergie, bekend als ‘chi’, door middel van ademhalingstechnieken, meditatie en zachte bewegingen. Het helpt bij het bevorderen van innerlijke rust, balans en vitaliteit.

Aan de rand van de Kampina ligt de Logt, een unieke accommodatie, modern en smaakvol. De binnenruimtes hebben een bijzonder interieur, een fijne studio en functionele en smaakvolle 1-persoonskamers. Achter het huis is een tuin waarin we bij mooi weer kunnen werken en eten. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om te genieten van mooie wandelingen.

Het weekend is open voor alle niveaus en geeft je de mogelijkheid om je op een ontspannen manier te verdiepen in de Chi Kung. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint, er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maximale groepsgrootte: 12 personen

Aankomst:

30 augustus 2024, vanaf 17.00 uur (lichte maaltijd bij aankomst),

Vertrek:

1 september 2024, rond 17.00 uur

Onder leiding van:

Rebecca Luthi
website: www.luthipraktijk.nl

Retraite:

Chi Kung weekend

Kosten:

500,- euro

All-inclusive:

twee overnachtingen inclusief maaltijden, begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Aan de rand van de Kampina ligt de Logt, een unieke accommodatie, modern en smaakvol. De binnenruimtes hebben een bijzonder interieur, een fijne studio en functionele en smaakvolle 1-persoonskamers. Achter het huis is een tuin waarin we bij mooi weer kunnen werken en eten. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om te genieten van mooie wandelingen.

Het weekend is open voor alle niveaus en geeft je de mogelijkheid om je op een ontspannen manier te verdiepen in de Chi Kung. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint, er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Maximale groepsgrootte: 12 personen

Vrijdag

17:00 uur: Aankomst


18:30 – 20.00 uur: Gezamenlijk diner


20:30 – 22:00 uur: Introductie weekend en een avondles Chi Kung


Zaterdag


08:00 – 09:15 uur: De dag starten met Chi Kung (bij mooi weer buiten)


09:15 – 10:15 uur: Ontbijt


10:30 – 12:30 uur: verdiepende Chi Kung-sessie en lichaamswerk (binnen)


13.00 – 14.00 uur: Lunch
Vrije tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving


17:00 – 19:00 uur: Chi Kung verdere verdieping
19:00 uur: Gezamenlijk diner

Gezamenlijke avondwandeling voor wie wil


Zondag


08:00 – 09:15 uur: De dag starten met Chi Kung (bij mooi weer buiten)


09:15 – 10:15 uur: Ontbijt


10:30 – 12:30 uur: Verdiepende Chi Kung-sessie en lichaamswerk (binnen)


13.00 – 14.00 uur: Lunch


15:00 – 17:00 uur: Laatste Chi Kung-sessie en afsluiting 

Dit driedaagse verblijf bij Retraite de Logt biedt je de ruimte om er even helemaal voor jezelf te zijn, lekker verwend te worden en even een pas op de plaats te maken. Je geniet in een prachtige omgeving van de start van de zomer, met vegetarische maaltijden die goed zijn voor lichaam en geest. Met plezier verzorgen wij ontbijt & lunch, een lichte maaltijd op vrijdagavond en een diner op zaterdagavond. Tijdens pauzes en rust momenten is er voor de liefhebber koffie, thee en snacks. Met de laatste snack voor vertrek op zondag wensen wij je een krachtige en weer opgeladen week toe!

Is er parkeergelegenheid?

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
 
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?

Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

 

 

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 4 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Tussen 4 en 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursuskosten verschuldigd.

3 daagse retraite

€500,-

incl. BTW

Chi Kung weekend