Catering

Met plezier verzorgen wij de gezamenlijke maaltijden van groepsverblijven, het is een heerlijke ervaring om samen te genieten van de met zorg uitgekozen ingrediënten die onze maaltijden zo gezond en lekker maken.

De buren van Retraite de Logt, landschapsarchitecten met een passie voor natuur, leveren veelal de kraak verse biologische producten uit hun grote moestuin. Ter inspiratie brengen wij tijdens een retraite ook regelmatig een bezoek aan die bijzondere moestuin. De bijen van de buren zoemen in de zomer in onze bloeiende kastanjebomen en die honing proef je straks bij Retraite de Logt.

Ontdek meer over de moestuin van de buren

Tijdens jullie verblijf worden alle maaltijden verzorgd. Daar hoeven de trainers, coaches en docenten zich niet om te bekommeren. Zij kunnen al hun aandacht richten op de inhoud van de retraite en de cursisten. Naast ontbijt, lunch en diner serveren we tussendoortjes bij de koffie, de thee en het water. De gerechten die wij klaar maken zijn vegetarisch en zijn met veel liefde voor mens en dier klaar gemaakt. We laten je graag kennis maken met de smaakbeleving van plantaardig eten dat veel meer is dan ‘aardig’ eten 😉

Zijn er voor jouw groep speciale wensen? Seizoensgebonden of een menu voor een bijzondere gelegenheid? Zijn er voor enkele groepsleden dieetwensen? Dat kan, het is allemaal bespreekbaar, wij verzorgen de maaltijden graag passend en op maat. 

Catering