Bewust in balans

Tijdens deze retraite ontdek je in een natuurlijke omgeving hoe je anders om kunt gaan met dagelijkse stress momenten en krijg je inzicht in wat je wel en niet kunt controleren. De meditatie oefeningen en stilte wandelingen in het prachtige natuurgebied de Kampina brengen je terug in het hier en nu.

De trein heeft een half uur vertraging waardoor je niet op tijd bij een belangrijke afspraak kunt zijn… Je bent boos maar, waarom gebruik je dat half uur niet om wat te bewegen. Wandel een stukje heen en weer op het perron, neem de trap en bekijk de omgeving met een frisse blik. Wie weet wat er te behalen valt tijdens zo’n cadeau gekregen momentje van rust…

Door even niet met koken, boodschappen, werk, studie, reizen en het sociale leven bezig te zijn geef je jezelf heel veel ruimte. Dat neemt namelijk dagelijks veel van je tijd en energie in beslag. Voor de retraite in balans met dagelijkse stress is een programma samengesteld waarover je niet hoeft na te denken, je loopt onder ervaren begeleiding gewoon mee in de stroom en laat je meevoeren. Je kijkt naar wat er bij je opkomt en laat alles bezinken. Door de mooie natuurlijke omgeving en de prettige fysieke oefeningen zal je lijf langzaam tot rust komen. Vaak merk je dat er op dag twee of dag drie een ontspanning ontstaat waar je heel blij van wordt. Je hoeft echt even helemaal niks en thuis lijkt heel ver weg, wat een heerlijkheid. Hoe leuk en fijn het thuis ook is. Door de nieuwe omgeving en input maken je hersenen nieuwe verbindingen, je leert nieuwe dingen en je hebt nieuwe inzichten.

De energie van deze retraite werkt nog lang door in je dagelijkse leven, je keert als herboren weer terug en neemt de nieuw opgedane inzichten mee naar huis.

Naast deze retraite bieden we meer inspirerende verblijven, kijk in de kalender

Aankomst:

Zondag --2023, 18:30 uur (diner bij aankomst)

Vertrek:

Vrijdag --2023, rond 17:00 uur

Onder leiding van:

Keien

Retraite:

Bewust in Balans

Kosten:

De totale kosten zijn € 1.075,-

Faciliteiten:

Inclusief, begeleiding en verblijf in een eenpersoonskamer

Fijn dat je interesse hebt in de retraite Bewust in Balans, meld je hieronder aan en kies eventueel informatie die je graag ontvangt, staat hetgeen wat je zoekt er niet bij stuur dan gerust een e-mail naar info@retraitedelogt.nl

Bewust in Balans