Home > Voor Zussen

Voor Zussen, one day retreat

Heb jij ook zo’n leuke zus? Laat haar weten hoeveel ze voor je betekent!

Jouw beeld van je zus is gevormd door jullie gezamenlijke verleden, inclusief de dynamiek en rolverdeling binnen het gezin. Maar klopt dat beeld eigenlijk wel? Staat het misschien een nog diepere en liefdevollere band in de weg? Hoewel het misschien spannend lijkt om dit samen te verkennen, zul je zien hoeveel vreugde het kan brengen.

Op deze speciale dag gaan jij en je zus op een speelse en mindfulness manier met elkaar aan de slag. Door even uit de dagelijkse hectiek te stappen en je te laten leiden door diverse oefeningen en activiteiten, krijgen jullie de kans om elkaar echt te zien. Jullie zullen ervaren dat jullie band vol liefde is, zelfs als dat in het dagelijks leven niet altijd voelbaar is.

Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis met een tastbare herinnering, een warm hart en een blij gevoel over jullie relatie. Nodig je zus uit om dit samen te beleven op deze prachtige plek, waar jullie je gekoesterd zullen voelen. Jullie verdienen dit moment samen!

Aankomst:

9.30 uur zaterdag 5 oktober 2024

Vertrek:

16.00 uur zaterdag 5 oktober 2024

Onder leiding van:

Marcella Palte

Retraite:

Voor Zussen, one day retreat

Kosten:

85,- euro

All-inclusive:

all-inclusive

Leuk dat je al zover gekomen bent en geïnteresseerd bent in ons aanbod. Dit is de vooraankondiging van wat komen gaat en er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het programma. Houd onze website goed in de gaten en wij hopen je te mogen ontvangen.

9.30 Ontvangst met koffie en thee

10.00 Ochtendprogramma

12.30 Lunch

13.30 Middagprogramma

16.00 Afsluiting

Je kunt een dag komen proeven bij Retraite de Logt, voelen dat het een ruimte is om er even helemaal voor jeZelf te zijn, lekker verwend te worden en even een pas op de plaats te maken. Met plezier verzorgen wij op deze dag je lunch. Tijdens pauzes en rust momenten is er voor de liefhebber koffie, thee en snacks. 

Is er parkeergelegenheid?
Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.
Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!
Zijn er fietsen aanwezig of te huur?
Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl) Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)

Tot 6 weken voor de retraitedatum is annulering kosteloos mogelijk. 
Tussen 6 en 4 weken voor de retraitedatum wordt bij annulering 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Tussen 4 en 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Binnen 1 week voor de retraitedatum wordt bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Als een deelnemer (of zijn/haar opdrachtgever) een cursus wil annuleren, moet dit schriftelijk of per e-mail gebeuren. De datum van dit bericht geldt als de bepalende aanzegdatum.

Tot aan de start van een activiteit mag een deelnemer, in geval van verhindering, een vervanger aanmelden. In sommige gevallen is een positief intakegesprek vereist voor de vervangende deelnemer, zoals specifiek aangegeven per activiteit.

Annuleren tijdens een lopende cursus, workshop, training of opleiding is niet mogelijk. De deelnemer is dan het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Bij het niet verschijnen of voortijdig stoppen van de deelnemer zijn de volledige cursuskosten verschuldigd.

1 daagse retraite

€85,-

incl. BTW

Voor Zussen retreat